Zdar vespolek,
začínal jsem na Tesoru TigerShark a jak vidím, nejsem jediný, komu tento detík prostě nesedl. Pozor, není PI, je VLF, ale to je jedno. Celkem slabý dosah, řekl bych...
Nechal jsem ho přestavět na PI, ale nic moc.
Tak jsem si nechal poslat Excalibur, v době, kdy dolar byl kolem 17ti kaček

Jsem celkem spokojen, jen nechápu,proč tvůrce dal elektroniku i batery pack "napříč" tyče - je z toho dost široké "pádlo" a odpor vody je při pohybu sem-tam značný. Řeším to odpojením od tyče, tahám elektroniku na krku

Negativa: Musí se to naposlouchat, diskriminaci raději nepoužívám - snižuje rapidně dosah a ztrácejí se dobré slabé signály. VELKÉ negativum je mizerná slyšitelnost pod vodou - bubliny z výdechu mi prostě přehluší pípání ze sluchadel. Jak řešíte tohle? Volume mám na doraz, ale jakmile naberu pod kuklu nebo přímo do ucha vodu, je konec... dominantním "tónem" jsou v tu chvíli bubliny...
BATHORY: Vidím, žes z Horažďovic. Já od Plzně, co bys říkal setkání třeba na půl cestě (Klatovy..?) na pokec? Nebo máš-li cesty do Plzně, zvu tě na kafe

Docela rád bych s tebou probral tvoje zkušenosti s detíkem, respektive s hledáním pod vodou.
Něco o mně: Potápím se celkem krátce, cca 4 roky, a jen u nás, v rybníčcích, lomech... Přítelkyni to taky chytlo. Oba jsme k potápění příšli "z druhé strany" - jsme detektoráři... a chtěli jsme to zkusit pod vodou. Uvítal bych tedy kontakty a osobní setkání se zkušenými "vodníky", na oplátku dám k dispozici celkem solidní zkušenosti detektoráře.
Mail na mně:
alexandros.sro@centrum.cz