www.potapecske.cz     potapecske kurzy

Právě je 29 lis 2023, 03:57

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 28 srp 2013, 20:01 
Bronzový přispěvatel
Bronzový přispěvatel

Ahoj,

nemam ve zvyku na nekoho nadavat na internetovych forech, ale dnesni scenka s provozovatelem Borku se neda nesdilet.

Na lokalite Borek jsem byl vseho vsudy asi jen 4x, poprve nekdy pred 6-7 lety, kdy tam byly jeste castecna zatopena vrata a jezdilo se pro klic do vesnice pobliz za 100Kc, potom nekdy v tydnu kdy jsem tam nepotkal zivou dusi, naledne nekdy na podzim o vikendu, kdy me o vstupne skasl u vody tusim Radek (prijemny chlapik s rebreatherem), pak znovu o vikendu za 100Kc a nasledne dnes.

Dnes 28.8. jsem vyrazil na Borek s pritelkyni z duvodu, ze je zacatecni a chteli jsme trochu procvicit v ciste vode. Prijeli jsme ca. v 9:30 a nikde nikdo. Zacali jsme si strojit a v tom prijel nejaky chlapik co si delal kurz, tak jsme chvili kecali a v tom, kdyz jsme se chystali uz jit do vody, tak prijel orezly bily VW Transporter s nalepkou UWATEC a z nej se vyritil chlapik okolo 50tky vzhledu bezdomovce. Pozdravili jsme a on me spustil, ze co si to dovoluju a ze to mam za litr. Na otazku, ze nevim co na me zacal rvat, ze mu jezdim na pozemek, ze se nenahlasim na potapeni a ze ho okradam. Odpovedel jsem mu, ze jsem to po 4 nebo 5 a kdyz tu nekdo byl, tak jsem vzdy zaplatil a ze mu klidne zaplatim. Nacoz zacal rvat, ze na me zavola policajty, ze tam jezdi denne, ze tam nemam co delat, ze potapecska komunita je mala a ze se nenecha okradat od vsech porad okradat v tydnu. Pry to vsichni vite, ze se tu plati a ojebavate ho. Celou dobu jsem nezvedl ani tonu hlasu a jen mu oznamil, ze nikde neni zadna cedule a jak to mam vedet. Nato me bylo sdeleno, ze to je na stranach potapecskych a ty jsou berna mince pro vsechny. Odvetil jsem mu, ze mu zadny litr davat nebudu a at si sem da ceduli. Nato me rekl, ze zkurveny potapeci mu ji vzdy urvou a uz mu urvali i zavoru. Kdyz jsem mu rekl, ze tahle diskuze je pod moji uroven, tak zacal rvat, at vypadnu. Tak jsem mu rekl, ze nikam nejdu, ze mu klidne dam ty jeho 2x100Kc a at si zavola policajty a tim koncime diskuzi a sel jsem pryc. Chvili lapal dech, shrabnul 200, zahucel, ze nema zadne listecky a sel se venovat tomu kurzantovi. Mezitim me jest sdelil, ze se tam o to stara a vsichni mu to nici.

Co to je proboha za cloveka?

- pokud to ma pronajate, coz verim, ze ma, tak at si tam da ceduli a informaci, ze tam je zakaz vjezdu nebo vstupu pod poplatkem - uvedene to nikde neni

- pry se o to stara? za tech par let co jsem tam parkrat byl, tam neni ani kosik, ani blba lavicka, pricemz je to stejna cena jak na Lestinku, Cerekev, Rumchalpu, Borenou Horu aj.

- co je to za chovani?

Uvedene sdilim, aby si ostatni nenechali nadelat na hlavu jako ja.... Osobne se povazuji za slusneho cloveka, ale uvedenou situaci by nejeden clovek resil diametralne odlisnym zpusobem...

Pokud si dotycny clovek tento prispevek precte, tak at klidne odepise opak, me to nezajima, ale at si z toho vezme alespon trosku sebereflexe, potrebuje ji jak sul....

Jenda

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]